Jdi na obsah Jdi na menu
 


O nás

 

Kapela se poprvé sešla na první zkoušce v dubnu 2009 a poprvé zahrála v červnu 2009 na pouťové zábavě před SPORTBAREM KLÍMA. členové tehdy byli: Pavel Ševčík-kytara,zpěv, Pavel Tesař-basová kytara,Jan Brym,kytara,zpěv,Dana Neklapilová-klapky zpěv,Ivana Kopáčková-zpěv,Michal Neklapil-bicí a Liberečák-zvuk.

Během roku Honza Brym odešel a vystřídal ho Honza Hotárek. Po roce odešel i on z rodinných důvodů.

V dalším roce se ke kapele přidal Karel Navara z Brna,kapelník brněnské kapely Torpédo, a na zpěvu to u nás zkoušel i Peter Lipták.Zvukaře vystřídal Franta Porupka.Zkončila i Ivana Kopáčková.Důvody není radno uvádět.Bylo by to zavádějící. Začala tedy obnovená sestava a to na podzim roku 2010 a ta trvala asi rok.Mezi tím se připravovao natáčení prvního CD, na kterém se podíleli hlavně tito lidé. Ševča, Judas,Dáda a Michal. Mezi tím odstoupil i zvukař Fr.Porupka díky vytížení.

Po natočení CD a samotné křtu,kde byl kmotrem Roman Dragoun(Progres II,Futurum),se kapela začala dělit na součástky.Zasvěcení dobře vědí důvody,takže Dáda,Michal a Judas odešli do jiné kapely v Brně.Ševča zůstal jakoby sám a hledal k sobě lidi nové.Byli osloveni muzikanti jako Luba Kolář-Květák,Honza Růžička(Brno) Aleš Antl, Hanka Drahoňovská aj. Jediný kdo zůstal v Pro-rocku byl Karel Navara.Kapela se začala jaksi hledat ale nebylo to ono. Najednou se po dvou měsících vrátil Judas a spolupráce se Ševčou se obnovila. Půl roku to hrálo obstojně až Nico s Hankou odešli k Anně. Po Judasovi se časem vrátila do Pro-rocku i Dáda a Nica vystřídal Pavel Marek(Harry).

Kapela dostala zase šmrnc a rozběhla se na plný obrátky. Odstoupil jen Karel Navara,který se začal naplno věnovat své kapele TORPÉDO. Tím vznikl problém chybějícího druhého kytaristy,který se vyřešil až v listopadu 2012,kdy doplnil kapelu Tomáš Mohr. Vznikla tedy aktuální a zatím poslední sestava PRO-ROCKŮ, se kterou vystupuje i finalista II.řady Superstar Michal HUDČEK.